Hovedstyret informerer

 

Hovedstyret har foreløpig følgende møteplan for 2018:

21.3, 5.4, 21.4, 2.5 (Det kommer til flere møtedatoer)

Saker som ønskes behandlet på styremøtet må være oss i hende i god tid før møtet. På grunn av saksmengden kan det ikke forventes at sakene blir behandlet på det første møtet. Det kan heller ikke forventes at saker blir behandlet mellom styre- møtene.

 

Senvinteren er en travel tid for NTKs styre, ikke minst med å forberede årets Generalforsamling (GF). I år skal den avholdes på Olavsgaard hotell, rett ved E6 nord for Oslo. Dato er 21. april og møtet begynner kl 14.00. Det er god parkering rett utenfor døren, og hovedstyret ønsker alle medlemmer hjertelig velkommen! Nytt av året er at sakspapirene til GF sendes ikke ved denne utgaven av Terrierbladet da NKKs nye lover åpner for en elektronisk publisering. Du vil derfor finne disse på NTKs nettsider innen fristen, og det vil også annonseres på vår Facebookside – så følg med! Har du ikke tilgang til internett så ta kontakt med oss og få det tilsendt i posten. Den gledelige konsekvensen av endringen er en innsparing på ca 25.000 kr for klubben. 

 

Den årlige Terrierspesialen nærmer seg med store skritt. Husk 

påmeldings fristen 3. mai for ordinær, elektronisk og manuell påmelding (forlenget til 14. mai) NKK har utstilling dagen før i Melsomvik/

Sandefjord, så det er mulighet til å vinne 2 store cert på en helg. Vår spesial avholdes søndag 3. juni i Mjøndalshallen. Styret ønsker alle 

hjertelig velkommen!

 

Styret planlegger også aktiviteter for vårt jubileumsår, vi fyller hele 85 år 

i år! Vi tar gjerne imot ideer til aktiviteter fra dere medlemmer, den spreke 85-åringen ønsker en minneverdig markering for store og små. Vi kan avsløre at det kommer til å bli et minneverdig jubileumsjulebord på vakre Olavsgaard hotell med mange hyggelige overraskelser, så sett av datoen 30. november allerede nå! 

 

Styret ser at NTKs hjemmeside blir hyppig brukt av de som ønsker å få vite mer om en bestemt terrierrase og er på utkikk etter en valp eller en voksen hund til omplassering. Vi blir – med rette – oppfattet som det seriøse stedet å lete etter terriervalper, og vi oppfordrer flere av våre medlemmer til å benytte seg av muligheten til å annonsere hunder til salgs/omplassering der. Jo bedre tilbudet til de besøkende er, desto flere kommer til!

 

Avslutningsvis vil styret å ønske dere en riktig god og avslappende påske, våren er i lufta og selv om snømengdene enkelte steder i landet tilsier at noen må vente lenge på første krokus, er det ikke noen tvil om at sola varmer og våren kommer!

 

 

 

Referat fra styremøte 9.1.2018

Referat fra styremøte 26.1.2018
Referat fra styremøte 15.2.2018

Referat fra styremøte 5.3 2018

 

Postboks 90, Økern, 0508 Oslo

(+47) 97 47 49 44