Hovedstyret informerer

 

Møteplan Hovedstyret

Våren er her og aktivitetsnivået øker. Med Generalforsamlingen foran oss har Hovedstyret holdt flere møter, foreløpig møteplan frem mot sommeren innebærer på nåværende tidspunkt to møter til, 15.3. og 4.4. Møteplan videre vil oppdateres fortløpende.

Hjemmesiden
Hjemmesiden vår har i skrivende stund vært gjennom en stor oppgradering. Tilbakemeldinger fra medlemmene har så langt vært veldig positive, men ha gjerne i bakhode at en nettside er et levende medium og krever løpende innsats. En nettside er aldri ferdig. Alle RR-RG og Avdelinger vil få gjennomgang og opplæring I redigering av “egne” sider som de oppdaterer. Oppgraderingen av sidene har tatt noe lengre tid enn vi ønsker, men det er dessverre slik med tekniske prosjekter og med nettsider som inneholder mye informasjon.

Terrierspesialen
Årets høydepunkt, den årlige terrierspesialen, nærmer seg med store skritt, og styret ønsker alle hjertelig velkommen. Husk påmeldingsfristen 11.mai (forlenget 19.mai). NKKhar utstilling dagen etter oss, i år er denne flyttet sin utstilling til Ekebergsletta, men det er fortsatt en god sjanse til å vinne to store cert på en helg.

Generalforsamling
Årets GF blir på Olavsgaard hotel rett ved E6 nord for Oslo. Dato er 29.april og møtet begynner kl 14.00. Det er god parkering rett utenfor døren, og vi ønsker flest mulig medlemmer velkommen!

Dogs4all 2017
Det er ennå noen måneder til vi skal møtes på Dogs4all, men tiden går fort. Rasegrupper og -representanter har allerede blitt forespurt om rasens deltakelse på arrangementet. Deltakelsen krever en del innsats og har du lyst til å bidra til promoteringen av akkurat DIN rase, ikke nøl og ta kontakt med din rasepresentant/gruppe, for alle trenger hjelp til å få dette til. Dogs4all er den plassen hvor vi treffer flest folk som er og ser etter sin nye hunderase. NTK fikk prisen for beste stand i fjor, så vi har noe å forsvare i år også.

Julebord 2017
Sett et merke i kalenderen allerede nå, og merket må stå på 1.desember, som er datoen for årets julebord. Julebordet vil avholdes på Quality Hotel Olavsgaard rett nord før Oslo. Vi har fått reservert et fantastisk flott lokale med spiseavdeling og tilhørende salong med små sittegrupper og egen bar.

Det er også organisert overnatting, for de som ønsker det, til spesiell pris.

Svært god parkering for de som har med bil.

 

Hovedstyret ønsker alle medlemmer en riktig god påske.

 

Postboks 90, Økern, 0508 Oslo

(+47) 97 47 49 44