Arkiv Open show

SPONSORLISTE (klikk her)

Velkommen til årets Open Show! Det blir et 2 dagers arrangemente med utstilling på lørdag og offesielt rallylydighetsstevne på søndag.

 

 


 


SPONSORLISTE SBT OPEN SHOW 2016

Listen under viser foreløpig hva man kan sponse til hvilken klasse, og hvilke klasser som allerede er sponset.
Man får navnet/kennelnavnet sitt skrevet i katalogen over den klassen eller vinneren man sponser + logo i katalogen om man har og sender inn denne.
Vi håper at så mange som mulig i staffenorge er interesserte i å sponse årets OS slik at vi får mange flotte premier i tillegg til rosettene og pokalene,- og overskudd slik at man neste år kan få enda bedre og større premier, pokaler og rosetter. :D

Send mail til staffordshirebull@norskterrierklub.no og merk mailen og evt innbetaling med Spons 2016 om du ønsker å sponse årets arrangement. Om man vil sponse rosetter/pokaler ved å betale en sum, er kontonr: 1503 17 00822. Ønsker man å sponse med fysiske premier til en eller flere klasser/vinnere så ønsker vi å få vite hva og hvor mye, slik at man sammen kan fordele premier om det skulle bli veldig skjevt fordelt. 

Vi skal også ha LODDSALG og trenger frimodige mennesker som kan tigge premier til dette. Hunderelaterte premier er å foretrekke, men alt er av interesse.

Hele listen finner du HER...

All spons og logoer man vil ha med må registreres hos oss innen 17.mai for å bli med i katalogen

Postboks 90, Økern, 0508 Oslo

(+47) 97 47 49 44