Open Show 2018

OPEN SHOW 2018 vil bli avholdt lørdag 16. juni på Morokulien camping(Magnor) sammen med Airedale Terrier Gillet I Sverige. Vi har utstilling lørdag og svenskene søndag 17. juni, og det er selvfølgelig mulig å delta på begge for alle. I tillegg til ordinær utstilling for valp fra 4 mmd til veteran, avlsklasse og oppdrettsklasse vil det som vanlig bli klasser for "kom som du er", "hund og husse" , "barn og hund" pluss lydighet.
Dommer på det norske Open Showet blir Lokodi Csaba Zsolt fra Romania. Han er allround-dommer og har dessuten oppdrettet airedales siden 80-tallet, blant annet under kennelnavnet Happytails. Dommer søndag på det svenske Open Show er Jane Turner, Crillee kennel, England. Dommerpresentasjon er vedlagt.  

På Morokulien arrangerte rasegruppen i 2013 en Airedale terrier-langhelg/Open Show i samarbeid med svenske Airedale Terrier Gillet.
Det ble en suksess, og 16.-17. juni 2018 blir det igjen et fellesarrangement på samme sted. I tillegg til de to Open Showene vil det bli andre aktiviteter man kan delta på gjennom denne helgen: lydighet, spor, trimming, ringtrening, samt felles middag lørdag kveld. Mer info kommer – hold av helgen allerede nå og følg med på hjemmesiden for mer informasjon.

PÅMELDING finner du under fanen "påmelding" MERK! det er separate påmelding til norsk og svensk utstilling. Pluss påmelding til felles middag lørdag kveld.

Campingmuligheter: www.morokuliencamping.no  og www.montebellocamping.no

 

Postboks 90, Økern, 0508 Oslo

(+47) 97 47 49 44