Trimmekurs Airedale Terrier

Airedale Terrier Rasegruppe arrangerer trimmekurs, hverdagstrim, lørdag 28/3 ELLER søndag 29/3 alt etter som hvilken dag medlemmene er interessert i å delta.
 

Sted: Olaløkka forsamlingshus, Jessheim
Påmelding på e-post til rasegruppen, airedale@norskterrierklub.no evt. spørsmål sendes til samme epostadresse.
Påmeldingen må inneholde navn på eier, adresse, tlfnr, erfaring med trimming, har/har ikke trimmebord/utstyr, hundens navn og alder.
 

Bindende påmelding innen 20.03, kr 600 for medlem, kr 800 for ikke-medlem. Kontonr. 1503.17.00733. Det er begrenset antall plasser, så vær tidlig ute med påmelding/betaling om du ønsker å delta, men først vil vi vite hvilken dag som passer best. Hvilken dag det blir avgjøres innen 03.02.

 

*******************************************************************************************************************************

Halvor Sigfridstad (mangeårig oppdretter og proff utstiller) tilbyr et spesialkurs for utstillingsinteresserte (ikke hverdagstrimming) Dette er et flott og ganske enestående tilbud for de som ønsker å delta på utstilling med sin Airedale terrier - men som ikke har kunnskap nok for å få til siste finish på pelsen. Halvor vil knytte til seg en eller to trimmeeksperter, og holde kurset hjemme hos seg. Det blir en helgedag, og dato er ikke satt. Først lufter vi tilbudet for å se hvor mange som er interessert. Det kan bli flere slike kurs etter hvert. Meld interesse eller evt. spørsmål til Halvor Sigfridstad, epost: halvor@rabben-kennel.com

Postboks 90, Økern, 0508 Oslo

(+47) 97 47 49 44