Rasespesial 2024

 

 

Rasegruppen for Jack Russell Terrier har gleden av å invitere alle Jack Russell-eiere og venner til Rasespesial 19.mai 2024.
Sted: Hamresanden Familiecamping, Kristiansand
Tid: Bedømmelsen starter kl 10:00
Dommer: Heather Turner, UK
Påmelding via DOGWEB. Påmeldingsfrist er 29.04.2024.
Vi deler ut cert, og i tillegg vil det bli delt ut vandrepremier til BIS Valp, BIS Voksen og BIS Veteran. I tillegg til ordinære klasser vil det også kåres beste hode, beste bevegelser og beste sports- og brukshund.
Premier til Årets Jack Russell 2023 vil også bli delt ut under Rasespesialen.
Siden dette er i pinsen håper vi mange kommer allerede lørdag, og at vi kan få til morsomme aktiviteter og felles grilling på lørdag kveld. Rabattkode for overnatting på Hamresanden er UTSTILLINGMAI24. 
Kontaktperson: Wibeche Bottolfsen, mail: wibecheb@online.no eller mobil
90194722.
Vel møtt! 

 

Priser og påmelding utstilling: Priser (1/2 avgift fra tredje hund m/samme registrerte eier, gjelder ikke valper). Ordinær elektronisk påmelding kr. 450,- (valper kr.350,-), Tillegg for manuell registrering kr.65,-, Tillegg for utvidet påmelding kr.100,-. Meld på via web: www.nkk.no – "min side" eller aktiviteter/kalender. Ved manuell påmelding bruk NKKs påmeldingsskjema. Dersom innbetaling av påmeldingsavgiften ikke er registrert innen fristen, vil det påløpe et gebyr på 50% av påmeldingsavgiften. Manuell påmelding til: Wibeche Bottolfsen, Fjæreveien 144, 4885 Grimstad. Bankkonto: 1503 17 00814. Betalingen merkes med hundens navn og registreringsnummer.
Frist 29. april.

Barn og hund, kr 50,- påmelding på stedet. Vi vil i tillegg kåre utstillingens beste brukshund, beste sportshund, beste hode og beste bevegelser ut fra de som er påmeldt i ordinære klasser. 

Vi i rasegruppen håper å se deg der 😊 

MVH Rasegruppen.

 

Rabattpriser Hamresanden familiecamping for dette arrangementet

 

***

 

I forbindelse med rasespesialen i pinsa, ønsker vi at lørdagen skal være en uformell dag med diverse aktiviteter:

Har du lyst å stille ut hunden din, men er i tvil om du tør? Vi holder ringtrening for dere som ikke har deltatt på utstilling før, forklarer litt om gangen i dette, og øver sammen med andre. Husk at du må melde på hunden til selve utstillingen innen fristen. 

Har du hørt om Rallylydighet? Her får du mulighet til å få litt introduksjon, samt å prøve med egen hund.

Barn & hund. Her er det barna som får vise frem hundene i ringen. Avhengig av antall deltakere, ser vi om vi må dele inn i flere klasser. 

Mann og hund. Dette foregår som barn & hund, men er altså for menn som til vanlig kun er med på utstilling som sjåfør, «pakkesel» og moralsk støtte. 

Oppstart blir kl. 14.00. Deltakelse i Barn&Hund, samt Mann&Hund: kr. 50,-. Utstillingstrening og rally er gratis.

Etter aktivitetene satser vi påfelles grilling i nydelig Sørlandsvær. Hver og en tar med egen grillmat, rasegruppa sørger for varme griller. 

 

 

 

 

 

(+47) 97 47 49 44