Rasespesial og raseseminar 2023

 

 

Etter at vi i fjor endelig fikk mulighet til å avholde rasespesial igjen, og hadde en flott og hyggelig pinse på Jevnaker, inviterer vi til ny rasespesial og -seminar i pinsen 28. og 29. mai.

Denne gangen inviterer vi til vestlandet, rettere sagt til vakre Skudeneshavn på Karmøy. Spesialen blir søndag 28. mai, og vil avholdes på Karmøy Hundeklubbs anlegg. Adressen er Postvegen 83A, 4280 Skudeneshavn. Dommer er Kao Miichi fra Japan, og vi har også denne gangen mulighet til å dele ut cert.

Mandag 29. mai vil Kao Miichi og hennes mann Hiroshi Tsuyuki holde raseseminar og groomingdemonstrasjon for oss. Dette vil foregå i lokalene til Flo Fritid, Storamyr 26, 4280 Skudeneshavn,

Kao og Hiroshi er begge terrierspesialister. De er oppdrettere fra velkjente Monamour og Clumber Up kennels i Japan. Hiroshi har vært profesjonell groomer, handler og oppdretter av strihåret foxterrier i over 40 år. Han har jobbet i USA, Asia og Europa. Kao har holdt på med Jack russell og borderterrier i 22 år, og har avlet uttalige championer over hele verden, og har også flere verdensvinnere. Hun er meget dedikert til sine hunder, og brennende opptatt av dyrevelferd og helse. Hennes motto er «Fit For Function».

Både utstillingen og seminaret avholdes i gangavstand fra Skudenes Camping, og Skudeneshavn sentrum hvor det finnes flere overnattingssteder. Det er begrenset mulighet for å parkere bobil/campingvogn ved utstillingsområdet, og ved Flo Fritid. Dette blir «fricamping» uten strøm. Bestilling av plass til bobil/campingvogn ved arrangementsområdet skjer ved mail til Maria Huseby, fophei@online.no. Hun kan også kontaktes for info om overnattingssteder i området.

Pris seminaret inkl. lunsj: Kr.1500,- for rasegruppas medlemmer, kr.1700,- for ikke-medlemmer. Påmelding til jack@norskterrierklub.no.

Påmeldings- og betalingsfrist seminar: 15.mai 2023. Betaling til konto: 1503 17 00814 

Merk betaling med navn + seminar.

 

Priser og påmelding utstilling: Priser (1/2 avgift fra tredje hund m/samme registrerte eier, gjelder ikke valper). Ordinær elektronisk påmelding kr. 415,- (valper kr.315,-), Tillegg for manuell registrering kr.65,-, Tillegg for utvidet påmelding kr.100,-. Meld på via web: www.nkk.no – "min side" eller aktiviteter/kalender. Ved manuell påmelding bruk NKKs påmeldingsskjema. Dersom innbetaling av påmeldingsavgiften ikke er registrert innen fristen, vil det påløpe et gebyr på 50% av påmeldingsavgiften. Manuell påmelding til: Wibeche Bottolfsen, Fjæreveien 144, 4885 Grimstad. Bankkonto: 1503 17 00814. Betalingen merkes med hundens navn og registreringsnummer. 

Ordinær frist 7. mai, utsatt frist 15. mai.

Barn og hund, kr 50,- påmelding på stedet. Vi vil i tillegg kåre utstillingens beste brukshund, beste sportshund, beste hode og beste bevegelser ut fra de som er påmeldt i ordinære klasser. 

Vi i rasegruppen håper å se deg der 😊 

MVH Rasegruppen.

 

Katalogen for rasespesialen 28.5 voksne

Katalogen for rasespeialen 28.5 valper

 

 

 

(+47) 97 47 49 44