Om avdelingen

Avdeling Østfold  ble stiftet 17. mars 1977 under navnet "Østfoldgjengen" som den første distriktsavdelingen til Norsk Terrier Klub. Navnet "Østfoldgjengen" brukes ikke lenger, og avdelingens offisielle navn er "Norsk Terrier Klub avdeling Østfold". Alle medlemmer i Norsk Terrier Klub bosatt i Østfold er medlemmer i avdeling Østfold. Vi har som mål å tilrettelegge for alle aktiviteter som passer for terrierrasene.

Vi arrangerer kurs og treninger, og vi prøver så godt vi kan å imøtekomme våre medlemmers ønsker. Vi arrangerer offisiell utstilling første søndag i august. Vi er en trivelig gjeng som ønsker deg velkommen til vårt lille, men fine hundemiljø.

På alle aktiviteter i avdelingens regi har terriere (gruppe 3) fortrinnsrett. Alle medlemmer i Norsk Terrier Klub er velkommen på våre aktiviter, uansett bostedsadresse, så langt vi har plass og kapasitet.

Avdelingens organisasjonsnummer: 996 008 185

Avdelingen deltar i Grasrotandelen som er en ordning som gjør det mulig for spillere hos Norsk Tipping å gi en andel på 5 prosent av innsatsbeløpet direkte til avdelingen. La Norsk Terrier Klub avdeling Østfold bli din grasrotmottaker! Det går verken ut over innsats, premie eller vinnersjanse. 

Innbetalinger

Skal du sette inn penger på avdelingens konto? 
Merk innbetalingen med ditt navn og aktuell aktivitet.
Kontonr: 1503 17 53918.
Vipps: Norsk Terrier Klub - Østfold - nr. 46475. 

 

(+47) 97 47 49 44