Snickers – den nye TV-stjernen

I desember 2020 kunne vi med glede se Staffordshire Bull Terrieren "Snickers" i NRKs julekalender "Stjernestøv”.  Rasegruppen er utrolig stolte av å ha en så god representant for rasen på statskanalen i beste sendetid.  Eier Camilla Bjerkan Sanner forteller nedenfor hvordan det gikk til at Snickers ble TV-kjendis.

 

Vinteren 2018, ble vi spurt av NRK om de kunne få bruke Snickers til en rolle julekalenderen "Stjernestøv".  
Vi takket selvfølgelig ja og synes det var utrolig gøy at de ønsket å ha med en Staffordshire Bull Terrier.


  

Snickers har et fantastisk temperament, svært god mentalitet og elsker å være med på alt. Han trives blant både barn og voksne og gjør stort sett som har får beskjed om.

Det ble noen lange dager på sett, men han trivdes med oppmerksomheten han fikk. Han fikk hilse på mange og delte ut "staffesusser" til alle som ville ha.

Den ene scenen ble spilt inn på et vann langt inne i Maridalen, i mange minusgrader. Der måtte han sitte rett på isen i ro ganske lenge, og der satt han - stille, rolig, og gjorde akkurat som han skulle.
Det var også noen scener der skuespillerne var litt nervøse for hvordan han ville reagere, men de skjønte fort hvor snill og god han er, så han ble en stor favoritt blant alle på settet. Noen ganger måtte vi gå ut fordi barna i serien ikke klarte å konsentrere seg når han var til stede. De hadde bare lyst til å kose med den snille hunden.

Vi har kun fått positive tilbakemeldinger på hvor flott han er, og hvilken fin representant han er for rasen.

Her ser dere et lite utvalg bilder fra innspillingen, foto: Camilla Bjerkan Sanner

 

 

(+47) 97 47 49 44