2024 Ringtreninger

Vi starter opp med ring/Sosialiseringstreninger igjen 17/4 kl 18.

Våre treninger er lavterskel treninger både for ferske og mer øvede utstillere, og det er også åpent for de som bare ønsker å sosialisere hundene sine. Gi gjerne beskjed til instruktøren hva du planlegger å trene på. De som leder treningene er hovedsaklig medlemmer i klubben som har ulik erfaring med utstilling, innimellom leier vi også inn eksterne. Vi har som regel alltid en god pause midt i treningen hvor vi tar oss tid til en kaffekopp og har et lite utsalg av vaffel og brus fra kiosken.

På våre treninger holder vi kontroll på hundene til enhver tid. Med sosialisering så mener vi at vi og hundene øver oss på å være i nærheten av andre hunder og førere uten at man skal bort og hilse. Vi har ikke restriksjoner på løpetid, men de verste stådagene bør man holde hunden hjemme. Luft hunden godt før dere går inn på banen, og plukk opp etter dere, vi har søppelkasser på banen. Betaling skjer via VIPPS og vi starter treningen med å sjekke at alle har betalt. Vippsnr står på veggen på Brakka.

Medlem: 60,-

Ikke-medlem: 100,-

Terrierbanen ligger på Værestrøa, men det er vanskelig å søke opp på adresse. Ved å trykke på denne kartlinken: https://maps.app.goo.gl/qUMmc3xMwB5HGGch7  får men en visning i google maps på hvor vi holder til. Ta til venstre og kjør bak låven for å komme til banen, det er ikke tillatt å kjøre over gårdsplassen til grunneier. Vi ber innstendig om at alle tar hensyn og kjører sakte forbi hestene.

 

Følgende datoer er satt opp for vårsesongen, vær obs på at vi veksler mellom tirsdager og onsdager:

17. april kl.18.00

23. april kl.18.00

30. april kl.18.00

7. mai kl.18.00

15. mai kl.18.00

21. mai kl.18.00

 

(+47) 97 47 49 44